danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Fredag den 31. maj 2013. Stevns Klint: En god kop stærk kaffe gør godt når "opstandelsen" er sat til 02.30 og det kun er blevet til få timers søvn.

130531 morgen orred

Søsatte ved Rødvig og satte med det samme kursen mod klinten. I allerførste kast tog denne ørred min nandu rejeflue. Forventningerne var naturligvis i top! 

130531 morgen erik

Den "Gyldne time". Erik er igang med blinket og mærket lidt smånap fra de allesteds nærværende hornfisk.

130531 morgen klint sol

Fisk eller ej. Stevns klint oplevet i solopgang fra pontonbåden er en super oplevelse og bestemt en god grund til at komme op!

130531 morgen erik klint

Brormand var lidt uheldig da der skulle skiftes spole. Tabte nogle vitale dele om måtte resten af morgenen se mig fiske. 

130531 morgen landing

 Bunden og vandet oser af fisk. Satte en "Udbyhøj" på forfanget og havde snart et godt hug! Det var en ilter ørred der både tog udløb og gik dybt!

 130531 morgen orred klint

Det kan være vanskeligt og farligt at vadefiske her. Bagkastet bliver også umuligt.... I pontonbåden kan du derimod fodpadle langs de gode strækninger og kaste fluen ind mod skrænterne....{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!