Masser af kast og få fisk

Fredag den 1. april 2016.

160401 skillinge lars seatrout

Efter flere ture med fisketørke kom der hul på bylden. Lars Mathiessen, linekurv.dk fangede to flotte ørreder på en dag hvor vi måtte kæmpe med vind og manglende fisk!

Sverige, Ystad.

Ingen fisk!

Vi er elleve mand og hver morgen og aften er der god gang i diverse vejrudsigter - hvor skal der fiskes den næste dag. Typisk deler vi os op i flere hold og vælger forskellige pladser. 

I dag havde jeg sammen med bl.a. Lars Andersen valgt at fiske i området øst for Skillinge Havn. Området er utroligt indbydende med varierende bund, blæretang og alt det andet gode. Forventningerne var som altid i top!

Vinden drillede som sædvanligt, og der skulle kæmpes godt med svømmefødderne for blot at holde retningen og undgå et drive til Bornholm, som vi kunne skimte i det fjerne. 

Fra vores vedkommende var dagens største oplevelse et par elge der krydsede vejen. Derudover oplevende flere mindre flokke af trækkende traner. 

Fiskede på strækningen sammen med Lars Andersen, Peter Olesen, Henning Pedersen og Klaus Kaad  uden at mærke det mindste nap. 

160401 skillinge peter olesen

Peter Olesen fisker fra sin Anderson Ponton båd. Der er fralandsvind og der skal arbejdes med svømmefødderne. 

160401 skillinge east

Drømmekyst - men hvor er fiskene?