Mange, men i mindre størrelseTorsdag den 18. oktober, Sølvesborg
121018_solvesborg
Området omkring er fantastisk og så er der gedder!

Forventninger var helt i top ikke mindst på baggrund af "fortroppens" gode oplevelser onsdag eftermiddag. Flere fra årets hold (Lars Andersen, Peter Albertsen, Jeppe Lyngsø, Henrik Møller Thomsen, Kasper Qvist Jensen, Steen Thostrup Häggqvist, Lars Kristensen, Klaus Kaad, Claus T. Nielsen, Henrik Leth og lidt senere Peter Lyngby), var kørt så tidligt, at det allerede onsdag eftermiddag kunne blive til lidt fiskeri!

Indkvarteringen og forholdene på Bromølle Camping og Vandrehjem var også perfekte! Vi var dog ikke alene om faciliteterne og køleskabet hvilken indebar, at Klaus Kaad måtte se forgæves efter sin leverposteg, som nogle polakker også havde set sig lune på... Tror dog ikke, at det var "onde" hensigter, og der var dog heller ikke andet i køleskabet, der fristede til kleptomani, heller ikke den oksemørbrad jeg havde liggende til fredagsmiddagen.

Kørte efter morgenmaden til Sølvesborgområdet, ved Søbadet og Campingpladsen. Forholdene lovede godt, og allerede mens jeg pakkede ud, fangede de hurtigste til at søsætte deres pontonbåde, de første gedder.

I det rolige vand og beskyttede områder, var det typisk mindre gedder der gik til fluen, så vi valgte at fiske omkring de ydre skær. Der gik en god time i den der kom "hul på bylden". Så gik det til gengæld også kvikt!

Fiskede sammen med Lars Andersen og fangede og genudsatte tilsammen 17 gedder - ingen "Big Mamas", men fine fisk på mellen 2 og 4 kilo. Dejligt at opleve så stærke og beslutsomme fisk....


121018_bromolle_2012
Vejret var med os og timerne i selskab med Naphans gik bare hurtigt!

121018_bromolle_stemning
Vi fik både Pyt I Pande, Oksemørbrad og en Brommølle Pizza. De mange kilometer i pontonbådene gav appetit og en naturlig træthed... {jcomments on}