Sydøstlig vind og stigende vand

Mandag den 14. november 2022.221114 fjellerup henrik leth Djursland, Fjellerup: På vej i land. Bemærk selen som balancere båden og fordeler vægten for en lettere transport fra bil og til vandet.

Trafikkaos, gydebækken og en tur til nordkysten

En ulykke på motorvejen skabte lange bilkøer i det meste af Randers. Opdagede forsent at det var så slemt, men holdt ind ved Svejstrupbækken for at tjekke for mulige gydeørreder. Desværre så jeg ikke noget til ørrederne, men havde derimod fornøjelse af at "hilse" på vores velkomne vintergæst, vandstæren. Også isfuglen kom i god fart flyvende tæt på vandoverfladen.

Ankom hos Lars Andersen godt tre kvarter efter aftalt tid. 

Vi valgte at forsøge os ved Fjellerup som ligger godt for den sydøstlige vind og det stigende vand. 

Desværre så jeg lige så lidt til ørrederne her, som under den tidligere tur langs gydebækken. Retfærdigvis skal det dog nævnes, at jeg et enkelt nap i fluen på dybt vand ude bag den yderste revle. 

Lars kunne desværre heller ikke fortælle om hug, men deriomod om en blank ørred på omkring 40 centimeter der sprang få meter fra hans båd.

En fisk var der i området, men torsk og andre helårsfisk, som vi for nogle årtier siden, næsten altid kunne fange, er der ikke flere af de den del af hårdt prøvede og udpinte Kattegat. 

221114 fjellerup lars andersen

Lars Andersen har fundet sin Speedster frem til fordel for Motorcad'en.

221114 fjellerup badekar

Fiskede i både de inderste "badekar" og ude bag den yderste revle. 

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers