danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

101010_regnbue

Der er langt mellem regnbueørred fra kysten her i området. Dette smukke forvildede eksemplar tog fluen over sandbund.

Knebel Vig: Se jeg andre lystfiskere når jeg afsøger en kyststrækning fra pontonbåden plejer jeg at vise hensyn ved at sejle, enten langt uden om dem, eller lidt oftere inden om. Lagde en til samme stategi da jeg i fiskede læsiden af Knebel Vig hvor der var fire andre i gang med fiskeriet. Første og enden mand blev passeret indenom med en "gensidig hilsen". Da jeg nærmede mig den trejde og lagde an til at sejle inden om blev jeg mødt at besværgelser og med "truslen" om at komme en tur i baljen.... Jeg spurgte den ophidsede fluefisker om han hellere ville have jeg sejlede uden om, hvilken resulterede i flere ukvemsord.  Sagde så, at hvis det drejede sig om "en tur i baljen";  ja, så var jeg ikke sikker på at det var mig der blev våd. Sejlede derefter indenom og fik snart en snak med den fjerde fluefisker, som jeg også passerede indenom. Nævner episoden for at gøre opmærksom på, at der naturligvis skal tages hensyn, og at ingen har ret til monopolisere kystens fiskepladser....

Fangede forøvrigt efterfølgende en blank genudsætter ørred og havd et par forsigtige smånap i fluen. Tog også noget frisk blæretang med ind som jeg skyllede og spiste sammen med et stykke godt rugbrød. Smagte udemærket! 

{jcomments on}

Visit Djursland

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16