danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Torsdag den 9. maj 2013 (Kr. Himmelfarsdag). Tange Sø: Var ved Ansdæmningen allerede kl. 04.00. Ville tjekke om der var dansemyg og helt og efterfølgende fiske efter gedder!

130509 tange morgen

Selv om morgenen ikke bød på det store antal dansymyg og kun få ringende fisk, var det alligevel en morgen der gav gode minder til de glade dage i 80'erne og begyndelsen af 90'erne. 

Skambidte hanfisk! 

Startede med at ro ned mod broen hvor søen snævres ind og hvor strømmen erfaringsmæssigt samler insekter og fisk. Og ganske rigtigt: Både før og efter broen var der sporatisk aktivitet. Havde et par tilbud, men er ikke sikker på det var helt (sikkert skaller). Så dog også et par helt "head & taile" for igen at være uden for synsvidde og rækkevidde.

Morgenholdet var Lars Mathiessen, Lars Kristiansen og undertegnede. Lars Andersen ankom kl. 08.00 med rundstykker og i geddehumør.

Aftalte at vi ville ro op i deltaet og efterfølgende tage turen nedstrøms.

Gedderne var igen i rimeligt humør til flashfluer, men igen i dag var det de skambidte ungersvende der var i  overtal. Bidmærker over ryggen afslørede, at det heller ikke når man er gedde, er ufarligt at bejle til de store madammer!

Nogenlunde på skift blev der danset med Naphans. Lars Andersen fik vist nok dagens største. Jeg havde 13 stk inde at vende og en del der huggede uden at blive hængende!

Søen er stadig fin med en moderat grøde, så på dette område har den lange vinter været en fordel!{jcomments on}

 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

tjaerby_baek_ned.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16