danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Morgenstemning og geddehumør!

Torsdag den 9. maj 2013 (Kr. Himmelfarsdag). Tange Sø: Var ved Ansdæmningen allerede kl. 04.00. Ville tjekke om der var dansemyg og helt og efterfølgende fiske efter gedder!

130509 tange morgen

Selv om morgenen ikke bød på det store antal dansymyg og kun få ringende fisk, var det alligevel en morgen der gav gode minder til de glade dage i 80'erne og begyndelsen af 90'erne. 

Skambidte hanfisk! 

Startede med at ro ned mod broen hvor søen snævres ind og hvor strømmen erfaringsmæssigt samler insekter og fisk. Og ganske rigtigt: Både før og efter broen var der sporatisk aktivitet. Havde et par tilbud, men er ikke sikker på det var helt (sikkert skaller). Så dog også et par helt "head & taile" for igen at være uden for synsvidde og rækkevidde.

Morgenholdet var Lars Mathiessen, Lars Kristiansen og undertegnede. Lars Andersen ankom kl. 08.00 med rundstykker og i geddehumør.

Aftalte at vi ville ro op i deltaet og efterfølgende tage turen nedstrøms.

Gedderne var igen i rimeligt humør til flashfluer, men igen i dag var det de skambidte ungersvende der var i  overtal. Bidmærker over ryggen afslørede, at det heller ikke når man er gedde, er ufarligt at bejle til de store madammer!

Nogenlunde på skift blev der danset med Naphans. Lars Andersen fik vist nok dagens største. Jeg havde 13 stk inde at vende og en del der huggede uden at blive hængende!

Søen er stadig fin med en moderat grøde, så på dette område har den lange vinter været en fordel!{jcomments on}

 

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers