danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Blæsende og kølig premiere i BredningenRanders Fjord, Bredningen 
120516_bredningen_premiere
Det var ikke meget " Kom maj du søde milde"  som kendetegnede  geddepremieren i Dronningborg Bredning, da jeg efter fyraften besluttede at "fejre" dagen med et par timers fiskeri - til gengæld havde jeg hele Bredningen for mig selv!

Der skulle ikke mange kast til før end at jeg kunne konstatere at Naphans er ligeglad med at det er blæsende og koldt. På lavt vand kastede en mindre gedde sig ud af vandet og fik præcist hugget min diver... Snart var endnu en gedde med på lidt premiere sjov.... 

Nogle tunge skyer, der heldigvis ikke gav så meget vand som de truede med, gav ekstra fart på vinden da de passerede. Kunne knapt nok holde pontonbåden med svømmefødderne og sejlede derfor ind i bagkanalerne, hvor der der var mere læ, og hvor jeg kunne nyde den velsmagende premiere pilsner i ro og mag. 

Det blev også her til et par gedder i mindre kaliber. Fik også konstateret, at bagkanalen visse steder er vokset så meget sammen at gennemsejling i pontonbåden ikke er mulig. Tænkte på, at skulle nogle af jer med rigelig motorkraft have lyst til at gøre en god gerning, så vil et par gennemsejlinger gøre underværker! 

Godt afkølet, men med en gode oplevelser sluttede jeg dagens fiskeri lidt i syv.

Dejligt at geddesæsonen for alvor er skudt igang!
 

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers