danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultDronningborg Bredning 
120905_bredning 
En fyraftenstur til Bredningen gav aborrer på panden og et "håndtryk" til et par mindre gedder.

Var lidt i tvivl om jeg skulle vælge Gudenåen eller Bredningen. Valgte Bredningen fordi der var udsigt at vandet skulle falde. Regnede ikke med at vestenvinden ville drille.

Har monteret en rem fra en skuldertaske på pontonbåden, så det er ikke noget problem at bære båden langs diget nord for Dronningborg Lystbådehavn til den lille søsætningssti, jeg godt 50 meter fra P-pladsen, har etableret mellem sivene. 

Grøden står stadig højt og jeg valgte at fiske i det frie vand et stykke fra land, hvor det kun er geddekålen man kan se på omkring 3 meter vand. Jo, også Bredningen er dramatisk ændret efter den lille vandremusling har etableret sig i den nedre del af Gudenåsystemet. Så megastore stimer af småfisk og fik da også snart et par aborre indenbords. 

Gedderne var lidt mere reserverede, og først efter en times fiskeri fik jeg hilst på første Naphans. Godt et kvarter senere, var der igen gedde. Begge i 3-4 kilo klassen. 

Lagde mig i læ og nød en pilsner hvorefter turen med knurredne mave gik retur til Skytten, hvor to aborrer straks blev filetteret, stegt og anrettet på et par skiver rugbrød. Bare dejlig aftensmad når man nu er alene hjemme...{jcomments on} 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

tjaerby_baek_nedstroem.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16