Istid og nulfisk

100307_Klargoring_samso

Lørdag. Vi gør klar til at fiske fra Mårup Havn og nordpå, hvor det ene rev afløser det andet og hvor bunden består at sten i forskellig størrelse samt en masse blæretang. 

Istid og nulfisk

Havde ikke forestillet mig, at vi skulle opleve en så lav havtemperatur da jeg for lidt over en måned meldte mig til bombayfly's Samsøtur. Tværimod havde vi vist alle forventet at der var forår både til lands og til vands!

100307_bombay_drenge_morgenmad

Så er der morgenmad. Fremmødt er Tømrer, Lusk, Mong, Mørkøre og U534 

 Jeg  ankom godt træt fredag aften fra Kalundborg, men havde lidt svært ved at finde sommerhuset på Rosenvej, der ellers havde super faciliteter i form af havudsigt og udsigt til solnedgang. Godt guidet af Mørkøre ykkes det dog til sidst at finde den rigtige vej til sommerhuset.

Lørdag
Vi valgte at fiske i området Nord for Mårup Havn, hvor der udover søsætningsmuligheder forøvrigt også er gode toiletforhold. Målte vandtemperaturen til 1 grad - ikke så mærkeligt oven på nætternes hårde frost.

Da ingen mærkede fisk blev vi dog hurtigt splittet op. Og med Mong som driver blev der af uransegelige veje kørt mod syd og fisket ved Vesborg Fyr , hvor eneste liv i vandet var en impornerende stor sæl

100307_pause_samsoe

Der holdes pause under klinten. Her gjorde varme pølser deres! 

Søndag
Startede med at pakke og ordne sommerhus og besluttede, at vi i dag skulle forsøge os ved Besser Rev, der ligger godt for den nordvestlige vind. Observerede med det samme, at Stavns Fjord var tilfrosset. Målte også, at Kattegat lige nøjaktigt fik kviksølvssøjlen til at stå ud for nullet!

Fiskede langs de ellers sikre Besser pladser små tre timer uden at andet end en (sulten) sæl, som nysgerrigt fulgte os.

100307_besser_klargoring

Klargøring ved Besser Rev

100307_besser_is

Udsigt over Besser Rev. Bemærk at der er is på Stavns Fjord på venstre side!

100307_vejr_iphone

Sådan så vejrudsigten ud. Det blev forøvrigt også min første fangsløse Samsø tur!

{jcomments on}

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers