På tur til Fur

101113_vand_vand_fur

Blæst og masser af vand i Limfjorden

På Bombayfly tur med Lusk, Mong, Dansenegeren, Ævle Bælle, Molle Lykkehjul og Svensker Villy - klubnavnene på de ærværdige medlemmer!

De sidste dages storm havde rusket godt op i Limfjordens vandmasser. Vandstanden var også en meters penge over normalen da vi forsøgte os med lidt fiskeri lørdag eftermiddag.

Prøvede først at køre op på Færker Odde, som skulle være det sted hvor der skulle være mest læ. Men med det samme kunne vi konstaterer, at det heller ikke her var formålstjenesteligt at  gå i gang med fiskeriet. Kørte desperate rundt og fandt en anelse fiskbart vand langstrakte Odden vest for havnen. Det lignede dog allermest øens bedre badestrands. Gode råd var dyre og et forslag fra formand Lusk om, at vi i stedet for skulle aflægge øens bryggeri et besøg, blev modtaget med ovenud stor begejstring!

Efter at have smagt på de herlige varer (kan anbefales) havde vinden lagt sig en anelse. Jeg kørte sammen med Lars Andersen til Færker Odde hvor der nu var fiskbart. Fiskede et par timer og havde underlidt nok ikke kontakt til nogle Fur ørreder. Det øvrige hold havde mere held og kunne tilsammen præsterer tre mindre ørreder.

Aftenen gik først med en herlig middag på kroen med mega store protioner og efterfølgende, snak ølsmagning og tv kikkeri.

101113_fur_bryggeri

På bryggeribesøg i waders - hva' ellers? 

101113_bryggeri_ol_smagning

Der smages på det velbryggede øl! 

101114_fur_ensgsoe

Fiskede i engsøen hvor jeg for mange år siden vandt et væddemål der betød at Michael Jensen skulle æde sin kasket. I dag var der dog ikke ørreder i indsøerne!

101114_fur_orred

Det blev kun til få fisk. Nøjes selv med en enkelt i mindre størrelse!

101114_lars_ponton

Lidt transport til fra bilen til fiskevandet betyder ikke noget når man har en letvægts pontonbåd! 

{jcomments on}

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers