Rena: Endnu et godt drev med fisk!

Mandag den 14. juli 2014. Rena. Så fik vi sendt Torben retur til det jydske og i morgen er det Søren der letter anker og triller campingvognen mod de sønderjydske herligheder. Indtil fredag har jeg huset for mig selv, så fluebindingsgrejet er fundet frem så der kan produceres friske fluer til dagens ture på elven.

Dagens tur gik til Hængebroen...

140714 rena haengebro deset 1

Jeg havde ikke drevet mange meter før en ørred steg til fluen. Fandt også hurtigt en flok fisk og en snu storørred, der brillierede ved at tage døgnfluer i en strømrende tæt på en græstue. Kastede flere fluer perfekt til ørreden som dog en ignorede "tilbuddet" eller, som jeg så det tre gange, med en bule under fluen, afslørede sin interesse og sin skepsis! 

140714 rena haengebro deset 2

Rena opstrøm Hængebroen. Her er det ikke tilladt at benytte kano eller pontonbåd. Strækningen er ekstrem populær, men også meget udfordrende at fiske... Mange fluer er endt i et træ eller busk når kastet lige skulle forlænges en halvmeter....

140714 rena haengebro deset 3

Dagens tur gav rigtigt mange ørreder der tog tørfluen når den drev naturligt ind over standpladserne. Udover ørrederne blev det også til håndfuld pæne stallinger og to helt!

140714 rena haengebro deset 4

Nyder i fulde drag at fiske med min Bjarne Fries stang der har en lækker parabols aktion.

140714 rena haengebro deset 5

 

Solen er på vej ned og vårfluerne på vej på vingerne.

140714 rena haengebro deset 6

 

Sluttede dagen med et par helt der tog en tungflydende CDC Caddis.  {jcomments on}