danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Aftentur med Marit Kronen

Fredag den 29. juli 2022.220729 rena marit kronen

Rena elven: Har kendt Marit Kronen siden de legandariske Fluefiskerdage i Elverum i 90'erne. De seneste år er det blevet til tur i min dobbeltbåd.

Vanskelige helt/sik og masser af snak!

Det var dagen for den traditionelle tur med den norske fluebinder Marit Kronen.

Havde håbet på lidt helt til rygeovnen, men det var heltene /sik'en ikke helt med på. Flere gange havde Marit bud efter fluen, men som ofte før blev det til en løs krogning.

Lidt stallinger kom dog i nettet og retur igen.

Aftenen bød ellers på den sædvanlige massive vårflueklækning og senere et spinnerfald. Oplevede at fiskeriet, måske for en periode døede ud omkring klokken 22-23. Det var også her det bliver så mørkt at vi besluttede at indstille fiskeriet vel vidende at natfiskeri med svømmepupper kan gibe kontakt og måske fangst af de helt store ørreder.

Jeg er llige som Marit til det visuelle og vil nødig gå glip af at nyde synet når en ørred eller stalling i det klare vand stiger til tørfluen. 

Da jeg ved 23:30 tiden hentede båden som lå lokalt ved Holmen, kikkede jeg efter fisk. Nattens ædegilde var endnu ikke startet og hjemme på Fiskecampen ventede et godt glas rødvin og lidt nyheds TV.

220729 rena henrik leth grayling

Stallingen rinegede / vak'ede få meter bag båden. Jeg var nok heldig at få den kroget, da jeg med ryggen til fisken lagde min døgnflue imitiation ud i et bagkast. 

220729 rena little stonefly

Den lille olivenfarvede slørvinge var sammen med flere arter døgnfluer og vårfluer på vandet og i luften.

220729 rena clouds stream

Igen en solrig og varm dag går på hæld.

Du kan læse om flere fisketure i bl.a. Rena her: https://brakvand.com/fisk-fangst/norge

1000_200_aborre.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers