danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

110709_lejr_rena_rejer
Lørdag den 9. juli. Vi har købt fiskekort og proviant. Rejerne smagte!

 

Er i år sammen med Lars Rasmussen. Vi har valgt at køre i to biler for at kunne driftfiske over lange strækninger hvor kun få ellers får deres flue præsenteret...

 

Efter at have brugt fredagen på rejse og etablering af vores luksuriøse lejr og bolig for den næste uge, var det tid til at komme ind til Rena og få købt ugekort og nogle andre småfornødenheder. Købte bl.a. nogle rejer som vi nød til frokost alt i mens vi kunne iagttage en klækning og de lokale måger.
110709_lejr_rena_telt 
Udsigten over Rena og lyden af det rindende vand, er hele turen værd! 

 

Så ikke noget til stallinger og ørrederne og kunne samtidig konstatere, at vandstanden var stigende og temperaturen var faldende til lidt over ti grader.

 

Lagde efter frokost ud med at fiske blindt i området omkring vores lejr. Havde i andet kast en ørred på ca. 40 cm der tog min Klinkhammer, men efter et kortere udløb slap fri. Lidt efter var det Lars der havde ørred.  Havde endu to ørreder, som begge afbrød forbindelsen i utide.
110709_lejr_rena_telt_bil
Er roer over på modsatte side og venter på fisk...

 

I løbet af eftermiddagen blev det for en stund meget varmt og skyfrit - en skærende kontrast til aftenens og nattens intense regn.

 

Aftenfiskeriet valgte vi at bedrive i det rolige vand opstrøms lejren. Vinden lagde sig planmæssigt og der var fortsat en del danica og vulgate på vandet. Så såmænd også tre fisk tage sig en mundsmag på overfladen. Desværre blev det kun til en enkelt godbid og det var ikke min flue det gjalt. Tydeligt at fiskeriet ikke er kommet igang efter den lange vinter og flommen i juni.
110709_rena_dogn_flue
Der var i perioden en del Danica og Vulgata på vandet 
110709_rena_orred_flue
Lars er mester for billed og denne ørred...{jcomments on} 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere! 

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo