danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Smuk morgen og havbarsHirtshals
120815_Hirtshals_havbars 
Allan B. Pedersen tog dagens flottest - en havbars på 51 cm.

Et par vindsvage dage med pustet fra det østlige hjørne fik fiskepilen til at vise mod vestkysten og Hirtshals. Ankom lidt før end solopgang og mødte som aftalt "Tante Tage", der i sit civile liv går under navnet Allan B. Pedersen og iøvrigt er grejpuscher i Hobro. Udover nogle nærmest poetisk bløde små dønninger, viste Vetsrehavet sig fra sin aller blideste side. 

Vi fiskede med forskellige fiskeimitiationsfluer tæt under land og længere ude med vandbybde på op til omkring seks meter.

Så, mens jeg lå godt 75 meter fra land en blank ørred springe godt 75 meter længere ude. 

Lidt senere ankom den røde hutigfærge med god fart næsten helt i havnen. Sagde til Allan at vi hellere måtte ro ud på lidt dybere vand, hvor vi kun mærker færgens bølger som nogle lidt større rullende dønninger. Rigtigt, da hurtigfærgens dønninger nåede revlen rejste de sig i en meter høj brænning, som det bestemt ikke er nogen fornøjelse at blive overrasket af. Når der er hurtigfærger i farvandet gælder det om hele tiden at være årvågen...Man skal under igen omstændigheder ligge på de revler hvor bølgerne brydes til brænning!

Desværre var fiskeriet ikke så godt og udover, at jeg så endnu en flot ørred springe helt fri af vandet, kunne jeg i løbet af formiddagen fange og genudsætte en hornfisk, en lille ørred og en fjæsing.

Udover den smukke havbars havde Allan et par makreller og lidt fjæsing med inde at vende...{jcomments on} 

1000_200_danica.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers