danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Artikelindeks

2015 840 473 norge glomma

Lang, vandrig og varieret...

Med sine lidt over 600 kilometers længde og varierede løb er Glomma ikke alene Norges længste, men også mest fiskerige elv.

Glomma udspringer ved Aursundet nordøst for Røros og og modtager gennem sit løb i den elvdalen vand fra et utal af større og mindre tilløb. Glomma har sin udmunding i Oslofjorden ved Frederiksstad. 

Glomma har en god bestand af ørred og stalling!

Glomma har en god bestand af ørred og stalling! Ofte står ørrederne tæt op ad bredden, gerne under udhængende træer og på steder hvor det kan være svært at nå dem!

Reguleret og ureguleret strømvand

I den øvre del af Glomma kan du fiske i et ureguleret strømvand. Først ved Elvdal er møder du den første opstemning og vandkraftværk. 

Bedre fiskeri 

Da jeg i 80érne boede og fiskede omkring de mange fine campingpladser der er etableret ved Glomma tjekkede jeg altid den fryser som var sat op til fri brug for campingpladsens gæster. Typisk var fryserne fyldt af små ørreder og stallinger. Det var tydeligt at de fleste af dem der fiskede her, var mad-og forrådsfiskere. 

Større fisk var sjældne og vi skulle som oftest finde dem på de mindst tilgængelige steder.

Alt var altså ikke bedre i de gode gamle dage. I dag er der flere steder indført reguleringer med fangstbegrænsning, mindste- og størstemål eller C&R. Reguleringerne betyder at fiskene er blevet både større og flere, mens man samtidig kan tage en stalling eller to til grillen eller rygeovnen. 

Lejrliv

Vi er på en plads lidt opstrøms Rena by. Når der ikke fiskes laves der mad, bindes fluer og slappes af med at lytte til vandet og naturen!

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fri download!

Get it on Apple Books

youyube logoKik forbi min kanal!