danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

dryflies 800 450

Har du ikke et par gode fluer du kan anbefale os til sommerens norges tur efter stalling og ørred? Jo, siger jeg og anbefaler gerne fire følgende fluer, der kan bindes i forskellige variationer og størrelser.

Mit nordiske tørfluefiskeri foregår stort set altid i uge 28, som normalt byder godt vejr, en stor mængde insekter og en stor artsrigdom. Oplever normalt fire arter vårfluer, fem til seks slags døgnfluer, og tre eller fire slags slørvinger på vandet. Oftest er der klækning fra først om formiddagen og hen til sent på aftenen. 

Fluerne

Fra vensre:

Nelson Caddis er en rigtig slider. Fisket over standpladserne, i skyggen under bredden, mellem sten og over stryg, kan en Nelson Caddis som ingen anden flue, lokke stallinger eller en ørred til overfladen. Selv i perioder hvor der ikke er insekter eller fisk nær overfladen, kan en Nelson Caddis give overraskende resultat!

Klinkhammer. Hollænderen Hans Van Klinken er manden bag denne flue. Kan bindes i forskellige størrelser og farver. En god flue der kan imiterer både døgnfluer, vårfluer og dansemyg. En Klinkhammer ligger altid perfekt på vandet, er let at holde flydende og let at se! 

CDC fluer kan bindes så de har en perfekt lighed med eksempel vis en majflue eller vårflue. Benytter oftest CDC fluer når det gælder om at overliste den sky stalling eller ørred, der står på en strækning med roligt vand. Disse fisk kan være meget vanskelige og du skal være forberedt på, at du på en hel aften måske kun får et enkelt kast!

På drifturerne benyttes jeg oftest en Nelson Caddis der fiskes blindt over stallingen og ørredens mulige standpladser. Læs mere om mine tørfluer HER (Her finder du også gode fluer som "Dyret" og Marit Kronens CDC fluer.

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16