danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

   Gjerrild
111113_peter_albertsen_orred
Peter Albertsen med dagens ørred.

Vindmøllerne stod stille da vi ved nitiden kørte mod den nordlige del af Djursland. Da vi ankom til Gjerrild, kunne vi nyde et stillet Kattegat med en smule uklart vand - hvilken normalt er en fordel.

Der gik det meste af en time inden jeg så en ørred springe et godt stykke ude. Snart så vi flere fisk springe fri af vandet. Fiskede også forgæves til et par stykker der provokerende viste sig i overfladen. Specielt en mindre ørred havde udset sig at området omkring Peter til at lege hopsa... Gang på på gang sprang ørreden lodret ud af vandet uden at vise den mindste interesse for Peters flue, der blev skiftet et par gange.

Snart ver det slut med springeriet og det lykkes nu for Peter at kroge en stridbar ørred, der denne gang hoppede med fluen i munden! {jcomments on}

Visit Djursland

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16