Lidt flash inden lukketid!

Fredag den 28. marts 2014: Efter en hektisk uge gjorde det godt at søsætte i vestenden af Glenstrup Sø.

140328 glenstrup2

En af dagens tre gedder. 

Efter en uge med smerter og mange aktiviteter

I skal lige høre lidt om hvad ugen har bragt. Startede med et lægebesøg fordi der var gået betændelse i mit højre ben. Hvordan så det? Jo, torsdag da jeg kom hjem fra Sjælland, ville jeg lige ordne lidt ude i haven. Her kom jeg så til at træde på en sten der vippede og ups... I faldet stak jeg en gren ind i skinnebenet. Weekenden gik og benet blev mere og mere hævet, således at jeg kun med stort besvær kunne trække bukserne af. Pencilinen har nu hjulpet, men hele ugen har jeg gået "skævt" hvilken har resulteret i en god gang ondt i ryggen. 

Jobbmæssigt har vi på forskellig vis gjort opmærksom at det er nu der skal stemmes om OK14 der jo sætter rammerne for de næste 3 års arbejde, pension, feriefridage og alle de andre goder der betyder at vi kan leve et anstændigt liv med tid og råd til en fisketur i ny og næ! 

140328 glenstrup1

Her i dette indhak i sivene fangede jeg i slutningen af 80'erne en af mine største gedder på omkring 14 kilo. Fisken blev fanget lige inde gydetid. Idag var der ingen fisk på flue i dette område.

Dagens tur

Prøvede først om gedderne skulle stå helt inder land, som de oftest gør om foråret. Første geddekontakt fik jeg først da jeg rykkede ud over et par meter vand. 

Gedderne var ikke specielt agressive i hugget, men var derfor mere til at pille ved den store flue, som de måske har opdattet som en rival? 

Havde et par gode fisk, der viste interesse, men som ikke blev hængende. Havde ialt tre gedder i hånden inden jeg sluttede og med store smerter i ryggen kunne bære båden op til bilen. {jcomments on}

 

 

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers