danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Glenstrup east piger

glenstrup kort

Da jeg midt i 70’erne flyttede til Randers, præsenterede min arbejdskollega og senere fiskekammerat Torben Pedersen mig for Glenstrup Sø. Torben beskrev malerisk søen, som han bl.a. og blandt andet kaldte ”Danmarks mest fiskerige sø”.

Min første tur på søen, foregik lige efter ørredfredningen i november. Med Viggo og Maries ejendom som udgangspunkt, gjaldt fiskeriet søens fine bestand af aborrer, som for øvrigt denne dag skulle vise sig at være  ualmindeligt godt i biddet.

Vi sejlede ud i Torbens hjemmebyggede båd, som sammen med nogle få andre småbåde havde plads mellem sivene ved søen. Det blev til en dag med fangst af en smuk regnbueørred og to plasticposer velsmagende aborrer, der først var færdig fileteret sidst på aftenen..

Få måneder efter min Glenstrup Sø debut og ikke mindst efter at være godkendt af Marie og Viggo, som vi besøgte i julen for at ønske ”godt nytår”, overtog jeg Torbens båd og bådpladsen. Nu følte mig virkelig privilegeret og for alvor budt velkommen til det jyske.

At Viggo og Marie blev mine gode venner og båden en tro følgesvend på et utal af ture, hvor jeg også skulle møde og guide en stor kreds af gode fiskekammerater, hører også med til historien.

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo