danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Naphans i højvande og blæst!

Søndag den 26. maj 2013. Randers Fjord: Varm søndag med flash og Naphans...

130526 bredning lars andersen

Lars Andersen venter på at en gedde tager flashfluen på en dag der var præget af kraftig vind, høj vandstand og et par enkelte hugperioder. 

130526 bredning peter albertsen

Mødte på vejen ud Peter Albersen der endnu engang havde knækken sin fluestang, denne gang med en belastet flue. Perter havde inden uheldet fanget to gedder. 

130526 bredning fredning

I den østlige ende af Dronningborg Bredning er der på et ukorrekt grundlag etableret et helårs fredningsbælte. Bækkens udløb er mindre end 50 cm i bredden og rigtigt mange kommer måske ubevist til at fiske ulovligt med risikoen for en bøde på kr. 2.500.

130526 bredning lars andersen randers

Med byen som nabo er Dronningborg Bredning et godt tilgængeligt fiskevand såfremt man har båd, flydering eller endnu bedre pontonbåd.

130526 bredning HL

En overspringer gedde? Gydning er overstået, men denne gedde ser ikke ud til at have været på leg...

Flidspræmier 

Lars Andersen og Søren Nielsen var friske på en søndagstur på fjorden . Vinden var kraftig med i det nordlige hjørne hvilken betød vi kunne holde os tæt under land og i læ. Gedderne syntes hlt tydeligt ikke om den høje vandstand og vandstuvningen. 

Gedderne har tydeligvis hugtider, men der er altid enkelte der skiller sig lidt ud fra flokken og gerne lader sig friste til et lille glimtende mellemmåltid. 

Alle mand fik dog gedder. Havde fem i hånden og et par løse bekendtskaber - og så er det vel slet ikke så ringe? {jcomments on}

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers