danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault
Mariager Fjord, Kongsdal
120701
Morgenen startede med en smuk solopgang, vindstille, blankt vand og fisk i overfladen. Senere rullede en våd front fra vest ind over fjorden. 

Lad os få afmærket fredningsbæltet!
Søsatte ved Kongsdalshavnen hvor jeg også kunne nyde synet af nogle mindre ørreder der tydeligvis "hyggede sig" med lidt myg og landinsekter på overfladen.

Havde til at starte med hele Kongsdalbugten for mig selv. 

Satte straks kursen mod revet og så lidt flere fisk i overfladen, mens jeg langsomt roede pontonbåden "baglæns" for bedre overblik. Så også et par fisk springe helt fri af vandet, men havde ikke held til at få dem til at hugge.

Prøvede lidt forskellige fluer inden den første ørred tog et flere meter langt tilløb for at kaste sig over min flydende Red Green Bugger som jeg fiskede på en flydende #5 line over relativt lavt vand.

Endnu en fluefisker dukkede op, og det så ud som om han en overgang var lige tæt nok på fredningbæltet til Kastbjerg Å. Det kunne være en rigtig god ide med en afmærkning således ingen er i tvivl om hvor grænsen er. Hvorfor er det ikke sket for længst???? 

Så endnu et par ørreder hoppe og fangede en nydelig ørred på strækningen mellem revet og den lille Kongsdal Havn. 

Nåede lige at komme i land og få pakket ud inden det satte ind med en massiv byge. Et par rundstykker fra bageren gjorde også underværker da jeg ved halvnitiden returnerede til Skytten. {jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com