danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Tirsdag den 10. september 2019. 190910 tradium fiske trout

Dagens smukkeste ørred ligger godt og sikkert i nettet mens jeg tager et billede. Umiddelbart efter genudsætter jeg fisken, der efter min mening har fortjent at få sine rogn befrugtet og gravet ned i gydebanken. 

Mariager Fjord, Ørnedalsbugten 

Tradium Mariager Fjord er beliggende få hundrede meter fra Ørnedalsbugten. Erhvervsskolen vil gerne gøre eleverne opmærksomme på de mange muligheder der er for fritidsliv i skoven og langs fjorden. Fiskeri er også en del af "pakken" og i dag havde jeg den glæde af at forhåbenligt inspirere eleverne til fiskeoplevelser.

Selvom eleverne først skulle ankomme 08.30, var jeg ved fjorden lidt over seks. Havde håbet opå at kunne fange en ørred som eleverne så kunne studere og smage. Desværre for eleverne, men heldigt for ørreden,  gik den plan ikke så godt. Havde godt nok tre ørreder på fluen, men ingen af fiskene blev hængende på fluen. 

Fik vist og fortalt eleverne, der ikke var forberedt på det våde miljø, om fiskeriet, grejet og andet udstyr. Nogle havde før prøvet at fiske. Andre af de unge havde aldrig prøvet. Havde klargjort både fluestænger og en spinnestang og kunne glæde mig over at alle fik en fornemmelse af kast og fiskeri. 

Efter nogle timer var alle der ikke havde iklædt sig vandtæt tøj gennemblødte og den varme kantine og frokosten lokkede. 

Valgte efterfølgende at fiske og det var en god ide. 

Det blev til en god håndfuld ørreder, der alle blev genudsat, enten for at blive større eller for at få chancen for at komme en tur på gydepladsen. 

190910 tradium fiske boat

Elsker de "grå dage" med mild regn og god stemning. Specielt efter et langt byrådsmøde gjorde det "godt" at være ude.190910 tradium fiske inpiration

Havde en aftale med erhvervskolen Tradium Mariager Fjord om at introducere fjorden og fiskeriet for et hold elever, der på trods af massiv regn holdt humøret og interessen højt.

 

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com