danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

100417_Per_Kjemstrup_Mariager_orred

Per Kjemstrup med sin første pontonbådsørred!

Havde lørdag eftermiddag en aftale med Per Kjemstrup om en pontonbådstur. Kørte først til Ørnedalsbugten hvor vinden, eller rettere sagt vindstødene i kulingstyrke, kom lidt for meget fra nordlig retning. Valgte i stedet at køre til Stinesminde, der ligger i læ for denne vindretning. 

Tilbageblik!

Mens vi klargjorde både og grej kom der en gummibåd med tre forblæste lystfiskere ind. Det havde blæst for meget til at de kunne fiske. Viste sig også, at Jens Ole Frier, som jeg for omkring 30 år siden bandt fluer med i salige Himmerlands Fluebindere, var den ene af de to mandlige fiskere i gummibåden. Hyggeligt at hilse på - syntes slet ikke vi er blevet ældre...

Per Kjemstrup kender jeg fra min tid som lære på Ungdomsskolen. Per var en af de dygtige elever som jeg også fiskede meget med uden for skoletid. Per har i dag børn i ungdomskolealderen - jo, tiden går!

Ilddåb

Lagde ud med at sejle ud for at fiske på langs med revet, der ligger lidt vest for den lille Stines Minde Havn. Som nævnt, var det Per's første tur i pontonbåden og selv med de bedste instrukser og grej, var det svært at styre River Otteren, der i de mest kraftige vindstød, på nærmeste var ved at lette!

100417_jordfygning

På vej til Stines Minde. Vinden fik gang i jordfygningen med nedsat sigtbarhed til følge!

Fisk!

Sejlede under land østpå og ind i bugten hvor der heldigvis både var lidt læ og lidt fisk. 

Jeg lagde ud med en fjordørred på omkring 45 cm. Kort tid efter var det Per der havde stangen bøjet.... Hans første ørred fanget fra pontonbåd. 

100417_foraar_per_kjemtrup

Ølpause - mon Per tænker på investering i en pontonbåd?! 

Fangede endnu et par ørreder og blandt andet et par smolt (skarven har ikke ædt dem alle) inden vi returnerede.

Fornemmede at Per, på trods af de vanskelige vilkår, fik styr på pontonbåden og de mange muligheder sådan et fartøj giver!

{jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo