danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

100704_hobro_karper

Efter et par tropenætter og dagstemperaturer på plus 30 grader, var det oplagt at give karperne et seriøst sats. 

Kørte Sammen med Torben Kondrup, der forøvrigt lige har investeret i en af de lækre og gennemførte Anderson Pontonbåde, til Vesterfjorden. Vi var lidt spændt på om vinteren havde taget livet af karperne, som vi har set det så mange andre stedet. Heldigvis fik vi med det samme vi havde søsat, syn for at der forstsat er mange karper i denne indre del af Mariager Fjord. 

Desværre var det også højvandet, hvilken betød at vi for det første havde vanskeligt ved at se karperne..... Derudover har den høje vandstand sikkert også fået saltrindholdet i vandet til at stige en anelse. Under alle omstændigheder så vi og skræmte mange karper, der dog ikke i dag var særligt interesseret i at tage føde til sig.

Havde en enkelt til at tage fluen. det blev dog et kort bekendskab på fem seks meters udløb...

Få sommerdage er nok til at få algevæksten til at eksplodere i Mariager Fjord. 

Kørte efterfølgende til Ørnedalsbugten hvor vi kunne konstaterer, at blot et par enkelte sommerdage kan ændre den ellers klarvande fjord til et grumset algemareridt. Vi kan nu blot, for fjordens skyld, krydse fingre for at sommeren bliver køligere og mere blæsende. 

100704_Mariager

Lys og varme får sammen med store mængder næring fra landbruget algevæksten til at eksploderer. Når alger skal nedbrydes bruges der ilt, og det kan så gå grueligt galt som vi så  1997. 

{jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com