danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultMariger Fjord, Vive
120420_vive
 Fra en kølig blæsende eftermiddag med et par hug og et par enkelte fisk!

Du har sikkert også prøvet at finde læ, for blot at konstatere at vinden tilsyneladende følger fjorden; på sydsiden står vinden på og på nordsiden er der også pålandsvind...

Ikke fordi jeg har noget mod lidt vind, der ofte får ørrederne til at hugge fluen mere aggressivt. Nogen gange er det dog bare dejligt med lidt læ!

Endte ved Vive hvor pontonbåden blev rigget til og søsat. Gennemfiskede det meste af bugten og lagde ud med et par småhug og lidt efterfølgere.

Vandet var overraskende klart og der var absolut ingen flydende alger eller grøde, som vi ellers tit ofte oplever det på denne årstid. På det lave vand var der masser af kutlinge og et par enkelte børste orm viste sig også.

Havde to mindre ørreder inde og "hilse på" og sandsynligvis og fat i en hornfisk, inden jeg lidt over seks vendte hjem mod Skytten.  

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com