danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault
Mariager Fjord, Hobro, Ørnedalsbugten
120721_Mariager_Hobro
Solopgangen svigtede ikke og der var også lidt fisk, bl.a. en badefisk til lille Magnus...

Da jeg ankom til Shelterne i Ørnedalsbugten var et par lystige gutter ved at varne op til solopganen ved at brænde sjov tobak. Blev tilbudt at være med, men foretrak at komme i båden og nyde den smukke morgenstemning herfra. Desuden er jeg ikke ryger! 

En lille ørred var godt igang og viste sig flere gange, som det måske kan ses på billedet med solopgangen. Prøve selvfølgelig at kaste fluen til fisken, dog uden at det bevirkede andet end at ørreden hold inde... 

Fiskede langs kanten og krydsede fjorden ved Sandskredet for at fiske langs nordsiden. Så her en større ørrede og havde denne gang held med fluen. Ørreden på små 60 cm. huggede hårdt og uden det mindste tilløb. Det blev også til et par lufturen inden jeg fik den ind i nærheden af nettet. Det blev dog ikke til fisk i denne omgang. Godt en halvmeter fra netkanten løsnede krogen sig.

Da jeg ankom til pynte ved Valgaard pynten rundede et par morgenfriske fiskerikontrollører. De sejlede tæt på land og var på udkik efter ruser og garn. Havde dog undtagelsesvis ikke set noget og tror ikke de fangst i denne del af fjorden. 

Krydsede igen fjorden og fiskede Ørnedalsbugten igennem. Vandet er dejligt klart og frisk, så det blæsende kølige sommervejr er ikke så skidt, at det ikke er godt for noget! 

Fangede forøvrigt en lille ørred som blev genudsat. {jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com