danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultMariager Fjord, Hobro 
120810_Hobro_ferie 
Efter en uge i familie og ferie mood, var det dejligt at komme hjem til de hjemlige farvande! 

Ude er godt, hjemme er bedst.... Efter oprydning og tøjvask var jeg klar til at få fiskefeberen dulmet. Lene var med på et par timers fiskeri ved Hobro hvor jeg skulle fiske og hvor hunne kunne sidde og lytte til bog og nyde udsigten over fjorden. 

Bemærkede med det samme, at der var sat et par bøjer. Jeg er da også sikker på, at fritidsfiskeren der har sat rusen har undret over, at der ikke var flere ruser i området. Forklaring: Der må ikke fiske med ruser før efter den 16. august. Læs reglerne HER  Det er altså ført fra den 16. august jagten på den udrydningstruede ål igen lovligt kan genoptages... Kære politikere, "lad os nu få den totalfredning!" 

Fiskede en lille time før end den første ørred måtte en tur ind at vende. Snart var der igen bud efter fluen og endnu en mindre ørred måtte "ind og hilse på"... Så en pænere ørred bryde overfladen og lod vinden "skubbe" mig i den rigtige retning. Havde et hug hug af en mindre fisk, der ikke blev hængende. I et af de efterfølgede kast kom hugget. Fluen havde netop rørt vandet da ørreden aggressivt gik til biddet. Nogle korte udløb og heftige rusk fulgte. Fisken var dog godt kroget og lå snart sikkert i nettet...

Der var nu gået et par timer og jeg returnerede til Lene, som også var blevet sulten. Hurtigt blev vi enige om, at et Stjerneskud på på Kaj Cafeen i Hobro ville gøre underværker! {jcomments on} 

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com