Fra Hængebroen og nedstrøms med solstik

Lørdag den 6. juli. Rena. Natten havde været meget kølig, men tør. Dagens aftale lyder på "Den lange tur" fra Hængebroen til lejren - omkring 20 kilometer. Godt klokken otte er der vækning. Jan Simonsen, der ellers er inkarneret "Deadhead" lagde ud med lidt rå contryrock. Snart var der pakket og turen gik nordpå!

130706 rena1

Jan Simonsen fik tørfluen placeret korrekt for en af de få stallinger der havde fokus på overfladen.

Sol, klækninger og...

Ved Hængebroen og forøvrigt også langs hele den øvrige del af Rena, var der mange fluefiskere der tydligvis nød det gode vejr mens de ventede... Også diverse vårfluer og døgnfluer var i stort antal tilstedet, dog uden at det resulterede i andet end enkelte synlige overfladefisk, der typisk kun viste sig en en enkelt eller to gange.

Havde "fornøjelsen" af slutte dagen uden fisk, hvilken jeg desvære ikke var ene om... Jeppe der bestemt ikke var tilfreds med situationen, nåede hverken at få aftensmad eller varme fødder (de var grundigt kølet af af dagens ophold i det 10 grader varme elvvand), inden den lette tøtfluestang blev byttet ud med geddestangen. Det blev til en god håndfuld smågedder.

Heller ikke Lars Andersen var fisket i bund. Ved godt ti-tiden blev pontonbåden søsat. Lars fortæller at han fiskede til et par overflade aktive helt der med synlig ryg fouragerede lige under overfladen. Lars fik afprøvet et utal af fluer uden held.

Dagens sol havde gjort sin virkning og da jeg ved midnatstid hoppede i posen har det med rødømme arme og trætte øjne.

Iøvrigt tak til Søren Klünder for lån af mobilt modem hvilken giver os muligheder for løbende opdateringer. Blot lidt vanskeigt at konsentrere sig når aggressive myg lure på en tår blod!   

130706 rena2

Mesterkokkene serverer Ørsted Gryde og kartoffelmos. Efter flere forsøg og lidt øvelse, er Lars Andersen blevet verdensmester i pulvermos!

130706 rena3

Lars Rasmussen var dagens mand med denne på 58 cm. Ørreden tog en tør Nelson Caddis der blev fisket tæt på bredden i et strømfyldt område. {jcomments on}