danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Torsdag den 9. juli 2015.

150709 guide andreas lars

Mødte guidebåden med Andreas Andersson på forsædet og indehaveren af Rena Fiskecamp, Lars B. Johansen ved årerne. 

Rena ved Deset.

 Efter en dag med flue-workshop (masser af snak, fluebinding, stænger og andet grej), var det tid til endnu en tur på elven.

Vind fra nord

Hele dagen havde der blæst en frisk kølig vind fra nord som desværre fortsatte hele natten. Døgnfluer og andre insekter, der kunne havde bragt en sulten stalling eller ørred til overfladen og tørfluen, var der kun få af. Og hvor vandet tidligere lå blankt og indbydende, var der nu bølger med hvide skumtoppe. 

Prøvede først med en stor tørflue som jeg præsenterede over standpladserne tæt på land. Så ikke en eneste fisk ringe.... Prøvede senere at fiske både en tørflue og en nymfe i et stryg, hvor jeg tidligere har set stalling og ørred. Heller ikke her, havde jeg succes. 

Mødte guidebåden hvor den svenske proffluebinder Andreas Andersson forsøgte sig med sin favoritdiciplin; en stor streamer! Resultet var her tre hug en mindre gedde...

Også i sommer norge er vejret helt afgørende for hvordan fiskeriet er! 

{jcomments on}

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!