Foredrag med Henrik Leth

Foredrag 840 473

Jeg kan tilbyde foredrag i ord og billeder om:

Fluer og Fiskeliv - Vi kommer ind på livet og min passionen: Fluefiskeri, fluer og naturen. Foredraget handler ligeledes om de alsidige muligheder for et spændende fluefiskeri, som der er mulighed for at bedrive stort set året rundt. Endelig kikker vi lidt på mine fiskefluer! Varighed ca. 1,5 timer.

LIV & LYST - Vi starter med med min barndom på Frederiksberg, min første båd, interessen for natur og fiskeri. Lidt om uddannelse som mekaniker og om hvordan jeg havnede i Randers. Vi kommer omkring voksenlivet og om hvordan jeg blev formand i Dansk Metal og senere medlem af byrådet i Randers. Foredraget illustreres af en række billeder som også dækker rejser. Varighed ca. 2 timer. Se opslag

Pontonbådsfiskeri - Interessen for den mobile pontonbåd er de seneste år steget eksplosivt. På baggrund mine pontonbådserfaringer fra begyndelsen af 90'erne gennemgår jeg udviklingen, forskellige typer både, fiske og brugsmulighederne, sikkerheden og hvad fremtiden måske byder på! Læs mere  her. Varighed ca. 1,5 timer.

Havørred i fjorden og på kysten - I foredraget kommer vi på fisketur på den åbne kyst og i vores fjorde. Der fiskes efter de gyldenbrune fjordørreder og de blanke, der har levet det meste af deres liv i de frie vandmasser langs vores kyster. Vi gennemgår fisketidspunkter, lokaliteter, fluer og andet grej. Læs mere her. Varighed ca. 1,5 timer.

Gedder på flue - Interessen for at fange gedder på flue er stigende. Rigtigt mange ønsker at stifte bekendskab med vores ultimativt største og mest stridbare rovfisk, som kan findes og fiskes i moser, voldgrave søer, åer og i nogle af vores brakke fjorde. I foredraget vil jeg fortælle om mine mangeårige indhøstede erfaringer med at lokke gedden til at tage fluen. Jeg kommer desuden ind på grejet, fluerne og ikke mindst det vigtige forfang. Læs mere her. Varighed ca. 1,5 timer.

Ørred og stalling i Rena/Glomma - Siden 1983 har jeg hvert år fisket mindst en uge i Rena og eller Glomma. I ord og billeder vil jeg fortælle om områdets fisk, insekterne og de mange og forskellige fiskepladser. Vi kommer selvfølgelig også ind på hvilken fluer der benyttes og grejer, herunder forfanget der er af vital betydning.  Varighed ca. 1,5 timer.

Havørred på tørflue - I ord og billeder fortæller jeg om det "Blanke Plask", eller rettere om det spændende fiskeri efter nyopstegne havørreder. Jeg gennemgår fluerne, standpladserne, affiskningen og fiskene. Læs mere her . Varighed ca. 1 time

Mariager Fjord - Jeg  har gennem de sidste 40 år fisket og fulgt Mariager Fjord på nært hold. Foredraget vil byde på hotte tips om årstidens fiskeri og mulighederne for en god fangst. Glæd dig til billeder og gode fortællinger om begivenheder på og omkring fjorden. Jeg vil desuden komme med bud på hvad der i fremtiden kan gøres for at sikre en fortsat stor, sund og naturlig bestand af ørreder. Læs mere her . Varighed ca. 1,5 time.

Kontakt mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for pris og aftale!
 
© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers