KV17: Vores Randers - Dit valg!

Tirsdag den 5. september 2017.kv17 ecologi beskatning

Byrådet og den førte politik har stor indflydelse på borgernes hverdag. Beslutninger om vores skoler, veje, boligområder og velfærdsydelser berører os alle! 

Randers er en af landets største kommuner, men ligger bestemt ikke i toppen, når det gælder borgernes indtjening og beskatningsevne. 

Der skal investeres rigtigt!

Økonomien i Randers skal forbedres ved, at flere kommer i gode vellønnede job. Det er den mest sikre måde, hvorpå vi fremover kan investere i fælles goder og bedre velfærd. 

Indsatsområder

 - Børn og unge. Kvaliteten i vores pædagogiske tilbud og i folkeskolen skal hæves. Efter 10 års skolegang skal man som minimum kunne gennemføre en uddannelse som elektriker, smed eller tømrer.

- Arbejdsløshed. Det er tragisk at miste sit job. Både for ens økonomi, identitet og for lokalsamfundet. I perioder med ledighed skal der satses på opkvalificering og efteruddannelse i samarbejde med arbejdsmarkedets parter.


- Arbejdspladser. Tilstedeværelsen af en uddannet og opkvalificeret arbejdskraft vil sammen med vores centrale beliggenhed være et aktiv for alle seriøse virksomheder. 


- Miljø og natur. Udover at økologi er det bedste og mest sikre, når det gælder vores sundhed, vil mere økologi i Randers Kommune også sikre en bedre kommunal økonomi. Økologisk landbrug er mere lønsomt end det konventionelle landbrug. 


- Boliger til alle. Randers skal være et oplagt valg, når familien skal etableres. Ligeledes skal der være gode boliger til unge, singler og ældre.  


- Kultur. Randers Kommune skal inspirere og understøtte det frivillige foreningsarbejde. Kommunen skal ligeledes støtte lokale udøvende kunstnere.

Jeg kan ikke udrette mirakler alene. Derfor håber jeg da også, at andre, som har fokus på vores miljø og by, kommer med i det nye byråd. Som socialdemokrat er jeg klar til en ny start for Randers.

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers