Rena Fiskecamp - sæson 2022

Onsdag den 13. januar 2021.210112 rena fiskecamp

Rena Fiskecamp har fået ny ejer.

Satser du lige som mig på åbne grænser, er det tid til at booke!

Booking, guide i 2022

Rena Fiskecamp har skiftet ejer. John Bond der har levet som fiskeguide i USA, har sammen med sin norske hustru og deres to børn overtaget fiskecampen fra den 1. marts 2021. 

John Bond har mange planer og vil bl.a. genåbne caféen og flyshoppen. Også muligheden for at blive guidet i driftbåd eller fra land, vil være tilstede. 

Har drøftet det aflyste 2020 arrangement og vi er enige om, at vi ikke vil satse på at det kan lykkes i år. Det Covid-situationen og den mulige lukning af grænserne, og vi vil ikke blokere for andre bookninger i uge 29.

Mød mig på Campen!

Selv satser jeg på at kunne rejse til Deset og Rena i den 22. juni. Jeg vil bo på Campen hele sommeren og naturligvis fiske i Rena. Som tidligere vil jeg dagligt opdatere nyt om klækninger, vandstand og fisk!

Vil du på Campen? 

For booking ( jeg håber vi ses! ),  skal opfordre jer til snart at kontakte John Bond på hans mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Selvfølgelig bookes der med forbehold for åbne grænser. 

Mere om John Bond

I kan finde John Bond på Facebook  https://www.facebook.com/john.bond.1671

Eller Instagram: https://www.instagram.com/john__bond/

210112 rena trout

Ud over de smukke ørreder, er Rena kendt for store stallinger og de velsmagende helt.  

Inspiration

Jeg har lavet en lille film hvor jeg snakker om fluerne gennem fiskesæsonen. Den kan ses her: https://youtu.be/U6igaQ2J-sg

eller her: 

 

No comments

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers