Featured

EN OPFORDRING TIL TORBEN OG MALTE

Lørdag den 12. oktober 2024.241012 fedtemog algerGrønne trepart: I lighed med andre socieldemokratiske borgmestre bør Torben Hansen også melde klart ud. Det gælder folketingsmedlem Malte Larsen.

EN OPFORDRING TIL TORBEN OG MALTE

Ifølge DR, der har set et udkast til den politiske aftale om den grønne trepart, vil regeringen vælge den kvælstofmodel, der er mest lempelig over for landbruget.

I lighed med andre S-borgmestre må du, Torben Hansen, melde klart ud!  Og  det gælder også vores folketingsmedlem Malte Larsen. Der er brug for en tydelig besked i regeringsforhandlingerne: Vi skal have en væsentlig reduktion i udledningen af kvælstof fra landbruget!

Husk, døde fjorde fyldt med fedtemøg vinder ikke valg!

Det er simpelthen beskæmmende, hvis vores politikere igen sætte kortsigtede landbrugsinteresser over vores skrøbelige vand- og havmiljø. Har vi virkelig glemt, hvad der er vigtigt? Det virker som om, beslutningstagerne ignorerer de katastrofale konsekvenser af deres handlinger, mens de danser efter landbrugets pibe. 

 Skal vores miljø virkelig ofres på alteret for en enkelt industries profit? Det er på tide, vi råber op og kræver ansvarlighed – det er vores fremtid, der står på spil!

241012 graf udledninger

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 130 - DK-8920 Randers