danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 8. marts 2020.200308 fjellerup lars trout

En efterfølger og en af de mindre ørreder var alt hvad vi fiskerimæssigt fik ud af nogle timers fiskeri i de lavvandede "badekar" ved Fjellerup.

Djursland, Fjellerup 

Selv om min kære hustru fylder år og det er kvindernes internationale kampdag, kunne jeg snige mig ud af døren ved nitiden. 

Aftalen lyder på en fisketur med bådbygger Lars Andersen - første tur siden de dejlige dage i New Zealand. 

Havde egenligt planlagt at skulle fiske i den brede del af Randers Fjord. Den lave vandstand og den kraftige sydlige vind fik os dog til at sætte kursen mod Fjellerup, hvor vi kunne fiske i den friske fralandsvind. 

Da vi ankom var et par bekendte allerede på revlen. Bådene blev hurtigt klargjordt og snart kunne vi præsentere vores fluer for mulige ørreder i området "badekar". 

Efter kort tid gav Lars lyd og da jeg vendte mig kunne jeg se, at det handlede om fisk. Skulle selvfølgelig have et billede og fik gang i årerne. 

Fiskede et par timer uden at se andet end end hvirvel netop som jeg trak flue fri af vandet for at foretage et nyt kast. 

200308 fjellerup lars bil

Selv om det er køligt og der er langt færre ørreder end jeg oplevede op min tur i NZ, er det dejligt at være tilbage og sammen med gode venner.

200308 fjellerup lav vandstand

Vinden har presset vandet ud af Kattegat. Bemærkede også, på vejen hjem, at den lave vandstand i fjorden havde sat ekstra god fart på strømmen i Gudenåen.

Visit Djursland

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo