danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

  Fjellerup. Sidste weekend var der is fra kanten og et godt stykke ud. Sydlig vind og plustemperaturer havde gjort sit til at vi i dag kunne fiske. Lagde med det samme mærle til at der var flere sæler der boltrede sig omkring de store sten ved revet.....

110115_fjellerup

Efter lidt forsinkelse som følge af at Søren havde glemt pontoner og waders, kunne vi søsætte på standen neden for Prebens fisk. 

Nysgerrige sæler

Sælerne syntes åbenbart det var morsom at følge pontonbådende. Konstant dukkede der, et par kastelængder fra os, et par nysgerrige sælhoveder op af det kolde vand. Roede ellers næsten ned til FDM Campingpladsen blot for at konstaterer at sælerne fulgte med. 

Fiskede de ellers gode strækninger mellem revlerne og omkring revet uden mærke eller se noget til ørrederne. Fisk blev det dog til, da jeg fra Sørens fryser fik fisket et par pakker torskefilleter og fem makreller op. (Søren er også havfisker og syntes jeg trængte til fisk!). Vandtemperaturen lå på mellem 1 og 2 grader. 

{jcomments on}

 

Visit Djursland

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16