danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultHelgenæs: Lushage - Esby
120813_Helgenas

Havde stillet Iphonen til 03.30, men vågnede en halv time før. Duggen var faldet og uden for teltet var alt vådt! 


Fik brygget og testet en ny type kaffe der leveres i brune papirposer. Der hældes en halvliter kogende vand i posen og efter ca fem minutter er der luksuskaffe...Himlen var som lovet stjernklar, men jeg havde detsværre ikke udsigt i nordlig retning. Så dog flere smukke stjerneskud. 

Nu skulle det være. Det var havblik og jeg ville kunne se al overfladeaktivitet. Roede forsigtigt ud mod Lushagen og så snart en mindre ørred springe tær på de yderste sten. Sejlede så forsigtigt og lydløst, at det også lykkedes mig at komme få meter fra en skarv. Flere fisk viste sig i overfladen og det blev til to mindre ørreder og tre hornfisk. 

Da solen var stået op roede jeg retur til lejren og fik pakket. Planen var nu at fiske på den smukke strækning mellem Lushagen og Esby. På den østlige side af Hagen fik jeg endeligt et tungt, men desværre også kortvarigt hug - krogspidsen har været millimeter fra succes eller fiasko. Well, dejligt at mærke fisk! 

Tog ud på dybere vand og forsøgte at finde torsk eller makrel. Torsken er vi ikke længere forvendt med og makrellerne var ikke lige i området. Prøvede at finde multer under land, men desværre....

Først da jeg godt op ad formiddagen var ved at nå Esby mødte jeg et par andre fiskere. Hjemme stod den på tørring af telt og sovepose samt rensning af hjul og stænger. Lene har inviteret familie og naboer på grillaften. Hvorlænge mon jeg holder? {jcomments on} 

Visit Djursland

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16