Tåge og fisk på Hatten!Djursland, Jernhatten...
120817_jernhatten
Har naboer og venner til fiskepisning lørdag så det var meget passende med lidt friskfanget fisk! 

Turen ad de snørklede veje til Jernhatten var som følge af den tætte tåge lidt af en prøvelse og jeg undgik med nød og næppe at ramme et rådyr, en ræv og en kat.... 

Var glad for at kompasset er fast udstyr i pontonbådstasken, som jeg benytter i fjorden og på kysten. Skulle i perioder ikke mange meter fra strandkanten før end der ikke længere var landkending. Tågen kom rullende, og bedst som jeg troede at nu klarede det op, så kom næste bølge.

Lagde ud med at se et par spingende ørreder, der dok ikke virkede interesserede i fluen. Første fisk var en fjæsing. I et langt kast rejste refluen, som jeg fiskede på et langt forfang og på flydeline, en ørred. Hugget, der kom efter et kort tilløb var hårdt og reulaterede i et efterfølgende udløb og et par spring. 

Da det endligt lidt over ni så ud til at tågen havde tænkt sig at lette, rorede jeg ud på dybere vand. Havde håbet at møde en stor stime hugvillige makreller og havde med det samme et godt hug og en god figtht med af de stridbare og lidt større. Fiskede i området og havde kun et enkelt hug.

Havde en aftale om at hente Lene, så kursen blev sat mod land og bilen. Med fluen på slæb blev det til endnu en, om muligt endnu mere fightende makrel.  Kan i morgen byde på varmrøget ørred og makrel samt grillmarinerede ørredfilet. Fjæsingen har jeg selv nydt til frokost! {jcomments on}