danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 20. maj 2017.

170520 kongsdal sol op aalebundgarn

Ålen er udrydningstruet og jeg syntes det er ufatteligt, at det fortsat er tilladt at sætte ålebundgarn og ruser i den smalle fjord.

Mariager Fjord, Kongsdal

Oplevede et markant vejrskifte. Godt en time efter min ankomst blæste det op fra nordvest og det blev skyet. En koldfront fra nord trak ind over landet. 

Søsatte fra området vest for den lille Kongsdal Lystbåde Havn og satt med det samme kursen i i bugten. To mand var allerede igang og jeg sejlede et godt stykke uden om de morgenfriske. Ingen grund til at forstyrre. 

Lagde ud med at fange et par hornfisk som der tilsyneladende var rigeligt af. En enkelt ørred lod sig også friste af min "Udbyhøj". Efter en kort fight og en tur i netten kunne jeg genudsætte den friske ørred i fjorden . 

Flere var kommet til og på et tidspunkt var der vel ni fluefiskere i Kongsdal Bugten. På vejen hem kørte jeg langs med fjorden og også her mødte jeg flere fiskere. Mariager Fjord er helt tydeligt en populær fiskeplads på sådan en lørdag mogrne og formiddag. 

170520 kongsdal moqueeto solop

Dejlig morgenstemning og store forventninger!

170520 kongsdal grej

Hjul og stang fra Andersen Fishing - velkastene og solide sager! 

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

 

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com