danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

 
Morgentur til Stinesminde 
120505_stinesminde
Bortset fra kulde, frisk vind og til tider kraftige vindstød var det en smuk morgen ved Stinesminde! 

Jeg er åbenbart ved at komme i form når det gælder om at komme tidligt ud af sengen, få lavet noget kaffe, få pakket grejet og komme afsted! 

Havde bemærket den friske vind og besluttede at køre til Stinesminde hvor der er lidt læ når vinden er i det nordvestlige hjørne. 

Det blev til nogle hug og mindre ørreder inden solopgang. 

Da solen for alvor kom frem, var der pillende hornfisk i stort set hvert kast. Selv om jeg prøvede at undgå at kroge dem, ved at montere brormands weedbuster på fluen og undgå tilslag, kom der alligevel tre at de langnæbbede med ind at vende. Lene vil ikke have horn så de røg retur igen...

Vandet er fortsat køligt og der var ikke spor generende brunalger, som vi ellers plejer at døje med på denne årstid. Det må være kulden og den friske vind der har gjort sit? 

Var der ikke alger, er der tilgengæld både ruser og ålebundgarn i området. Alle midler benyttes når det gælder om at udrydde ålen...  

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com