danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultMariager Fjord, Ørnedalen
120509_ornedalen
Fra en skøn maj aften der bød på varieret vejr og vind!

Selv om det ikke blev til fast fisk, var det en smuk aften der på andre måder gav gode oplevelser og lidt frisk luft.

Kort tid efter jeg ankom og fik pakket ud lagde vinden sig. En regnbyge, der netop var passeret fra vest, gav en fantastisk kontrast til den nyudsprugne bøgeskov på fjordens sydside. 

Et par småørreder viste sig snart. Mellem brunalgerne, der havde løsnet sig fra bunden og nu drev rundt på overfladen til lidt irrititation, blev der guffet myg og andet spiseligt. Fik flere gange fluen placeret lige omkring fisken uden at den viste den mindste interesse - tørfluerne ligger med garanti i tasken på den næste tur til fjorden! 

Snart friskede vinden igen op fra vest og jeg tog turen ned mod bådbroen i Ørnedalsbugten. Endnu et par fisk viste sig... Denne gang blev det til en efterfølger og et enkelt meget forsigtigt hug. Ingen fisk blev som nævnt hængende, så ørrederne har i aften været meget forsigtige, eller jeg har måske fisket med de forkerte fluer? 

Nød synet af den store mængder kutlinge og fjordrejer der veltillfredse boltrede sig på det lave vand og pakkede sammen lidt i klokken ni. Det var ved at blive lidt halvkoldt, og det så ud som om en ny alvorlig byge var på vej...

  

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo