danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultVåd og fiskeløs eftermiddag i Ørnedalsbugten

121005_mariager_klaus_kaad
Dagen var våd og jeg så kun en enkelt fisk. Det var dog ikke det værste... Da vi skulle hjem "hilste" jeg på det uvenlige skilt, som anes bag bilen.

Formiddagen havde været solrig og vindstille så jeg så frem til at nyde en efterårets farveorgie i det smukke område ved Ørnedalsbugten. Klaus Kaad var klar på P-pladsen som aftalt klokken 13.30. 

Det var slået over i heldagsregn og det gjaldt om at få waders og jakke på i en fart. 

Havde til start en enklet mindre ørred der interesseret, men uden at bide, fulgte fluen. Fiskede det meste af Ørnedalen igennem uden at mæke andet end en enkelt "napper" og en enkelt opstramning til Klaus. En nysgerrig sæl viste sig også...

Fisk blev det ikke til. Så heller ikke nogen af de øvrige vadefiskere fange noget. 

Sluttede lidt i seks og fisk hurtigt pakket sammen. Mindre heldigt, eller direkte dumt var det, da jeg i god fart bakkede ind i skiltet ved naturcampingpladsen. Krads... Baglygteglasset smadret, og venstre bagskærm nu udstyret med bule... Ingen skal sige, at jeg ikke har gjort mit for at holde gang i beskæftigelsen på pladeværkstedet og hos maleren - fandens! {jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com