danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

 

100725_mariager_katbjerg

Dagens frokost foregik på Restaurant Bramslev Bakker. Billedet er taget fra P-pladsen her.

Forventningerne til havørreder i fjorden er ikke høje når vandtemperaturen ligger på den forkerte side af tyve grader. Stod alligevel tidligt op og var var fremme ved firetiden. Havde med et samme en mindre ørred, som fulgte fluen helt ind til topøjet uden at hugge. Skiftede til en mindre flue, dog uden resulltat. Krydsede fjorden og havde igen fisk efter fluen. Denne gan var det mere voldsom, og det var bestemt også en større fisk. Der blev "pillet" lidt i fluen, og ørreden forsvandt i en mægtig hvirvel, da den så mig i pontonbåden. 

Et par kast senere landede fluen netop det sted hvor en ca. 3 kilos typisk sommerørred, sølvfarvet med et et touch bronze, havde besluttet sig at springe lodret ud af vandet og kikke mig dybt i øjnene. Rigtigt, jeg fik heller ikke denne ellers prægtige fisk til at interessere sig for min flue. Krydsede endnu engang fjorden og havde en kilos fisk på fluen i mindre end et sekund.

100725_morgen_mariager

Selv om det ikke blev til ørreder indenbords, var det en skøn morgen, som jeg snarest vil gentage. 

100725_villestrup_bar

Efter en frokost på Restaurant Bramslev med min kone, kørte jeg til Villestrup. Aldrig har jeg set åen så "rundbarberet" på denne årstid. Tog nogle kast med en havørredtørfluen. Kun et par mindre bækørreder viste interesse. 

{jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com