danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

   Smukt vejr og vanskelige fisk....
110409_Soren_tommy
Vi holder pause og får en god snak med Tommy der har været på fjorden siden kl. 6 morgen...

Er sammen med Søren Nielsen, der for få dage siden har modtaget sin nye Dave Scadden Escape letvægt pontonbåd. Vi kører til Stines Minde, hvor det gælder den første tur i den nye båd.

Efter lidt små justeringer føler Søren sig dus med fartøjet - nu skal der fiskes.... De første par timer hverken mærker eller ser vi noget til ørrederne. Først efter en snak med Tommy Lundbæk, som har været ude siden solopgang, ser vi en smule aktivitet i overfladen. 

Ørrederne har i dag bestemt sig for at være yderst forsigtige. Fluen bliver godt nok taget og ørrederne er på 5-6 sekunder... Har et enkelt løsere tilbud og 4 afhoppere inden jeg fanger første ørred. Det bliver til endnu en genudsætningsfisk inden vi sidst på eftermiddagen sætter kursen hjemad. Ansigt og hænder er solet godt igennem på denne overraskende smukke forårsdag, hvor jeg også kunne nyde synet af de blå anemoner...{jcomments on} 

Visit Mariager Fjord

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com