Sunshine eksplosion og monofilmareridt

    Mariager Fjord, Katbjerg
110604_morgen_sol_op3 
En morgen på fjorden "prikker" til alle sanser... Desværre blev idyllen ødelagt da jeg øst for Katbjerg Odde passerede mindst tre garnkæder på godt et hundrede meter stykket!

Mødtes med Jan Steffensen kl. 04.00 ved Katbjerg Odde. Allerede mens vi pakkede ud kunne vi nyde synet af nogle mindre ørreder der fouragere lang kanten af bræmmen af søsalat. 

Fandt hurtigt ud af det ikke var fisk der skulle bruges krudt på. Padlede og fiskede derfor østpå, blot for at konstaterer at der var sat mindst tre garnkæder af godt hundrede meters længde i det område jeg genre ville have fisket i. Krydsede efterfølgende fjorden..


110604_morgen_sol_op2
Morgenens lys var fantasisk og skiftede med korte mellemrum. Snart var vi omkrænset af morgendis, i næste øjeblik var der helt klart!
110604_morgen_sol_op1
Specielt langs bræmmerne af den grønne søsalat var der gang i hornfisk og ørred. 

110604_morgen_jan_steffensen
Snart klar til fiskeri....
110604_morgen_jan_steffensen_renegade
Pludselig var Jan ude af syne, snart kunne jeg igen se den modsatte bred...
110604_morgen_orred
Fangede tre mindre morgenfriske ørreder. En måtte med hjem til rygeren. De øvrige blev genudsat. 

Hvor mange ørreder der igennem natten har kæmpet og måske til sidst lidt kvælningsdøden i de drødbringende monofilgarn er uvist. Utroligt vi har nogle regler der tillader fiskeri med selvfiskende redskaber. Det omfattende garnfiskeri er da også i direkte modstrid med de intentioner der er for at tiltrække flere turister og der ved penge og velstand til området! {jcomments on}