Tillykke til Mong!

Lørdag den 8. juni 2013. Mariager Fjord ved Hobro: Henrik Vedel som nok bedre kendt som BombayFly drengen Mong, havde inviteret til fødselsdagsparti. Var ved fjorden kl. 03.00. Der skulle fiskes og senere festes med flæsk og æg...

130608 Hobro mong 1

Fødselsdagsbarnet er ikke helt tilfreds. Et par russere havde festet det meste af natten omkring bålpladsen neden for shelterne og Mong havde efter sigende ikke lukket et øje. Kom dog hurtigt ud at soveposen og i fisketøjet da jeg fem minutter i tre sagde go' morgen! Mongs store dag kunne begynde... 

130608 Hobro mong 2

Fødselsdagsbarnet med dagens fisk som må siges at være yderst velfortjent på en morgen hvor der bestemt ikke var bid i ørrederne!

130608 Hobro mong 3

Fødselsdagsbarnet går ikke ned på udstyr og der var til en overnatning bl.a. medbragt grill, gasbrændere, to pander, diverse gryder. Derudover flæsk og æg til en uges forbrug! 

130608 Hobro mong 5

Fødselsdagsbarnet og Lars Andersen demonstrere advanceret madlavning under vanskelige forhold....

130608 Hobro mong 4

Fødselsdagsbarnet havde ikke den store tålmodighed med at få maden stegt og grillen kom i brug med de resultat at der snart kunne serveres brændt flæsk! 

 

Lav vand og svære ørreder

På trods af intensivt fiskeri over en række af inderfjorden hotspots lykkedes det mig ikke i dag at få hold i nogle at fjordens ellers smukke og velnærede ørreder. 

Kun få fisk viste sig i overfladen og det blev blot til et par enkelte hug, måske af hornfisk. {jcomments on}