Ørrederne: Borte med blæsten!

Søndag den 14. april 2013. Voer: Meterologerne er ikke hvad de har været. Dagens vejrudsigt lød på med varmeste dag i seks måneder. Temperaturen nåene op på omkring de ti grader, men vinden var "meget frisk" på langs med fjorden...

130413 Voer bombay

BombayFly turen til Randers Fjord gik til Bode Enge mellem Voer og Grund Fjord. 

Hårdt arbejde med fødder og årer 

Humøret var højt da vi kl. 9.00 mødtes ved den lille havn ved Bode Enge. Men lige så snart vi var ude af kanalen og i den åbne fjord, blev den vestlige vind lidt af en udfording.

Vandet var lavt men stigende og ørrederne bestemt ikke i biddet. Havde håbet på det ville hjælpe med med lidt sol, men nej! 

Havde kontakt til første ørred da jeg havde fluen på slæb og skulle til at kaste igen. Lige da jeg tog fat i stangen kom hugget. Anden ørred tog fluen netop da jeg skulle til at tage et bagkast. Tredie ørred tog fluen regulært - en fin lille blankfisk på omkring de 40 cm. som naturligvis blev genudsat.

Da vi holdt pause opdagede jeg at formanden havde forladt os til fordel for de undslupne regnbueørreder i Grenå. Eller var det pølsevognen med de ristede medisterpølser?

Pakkede sammen ved to tiden og kørte gennem de flade enge hvor de høstede tagrør ligger klar til salg. {jcomments on}