Morgenhilsen til fiskerikontrollen

   Randers Fjord, Udbyhøj...
110619_udbyhoj_kent
Kent Groot med en af morgenens ørreder, der som det kan ses ikke har været nogen kostforagter!

Peter Albertsen, Jan Steffensen og Kent Groot var næsten klar da jeg klokken fire mødte op ved Udbyhøj Havn. På grund af havnerenoveringen og udvidelser er hele den sydlige del afspærret, men vi vurderede at der nok ikke skulle arbejdes på en søndag! 

Vandet var svagt faldende så vi drev og fiskede ud af fjorden. Bemærkede snart, at der var rigtigt mange af de små rødlige midsommer børsteorm som sværmede lystigt i overfladen til stor glæde for terner og sultne fisk...

Valgte sammen med Kent at fiske langs den nordlige side af sejlrenden. Jan og Peter krydsede fjorden og startede med at fiske sydsiden. 

110619_udbyhoj_rode_orm
Overalt var der masser af sværmende røde børsteorm

110619_udbyhoj_kent_peter_albertsen
Kent og Peter skal til at fiske videre efter kaffe og en rugbrød...
110619_udbyhoj_garn
Når der er chancer for at møde multer er der også garn. Reglerne siger at garnet skal stå både hundrede meter fra sejrenden og hundrede meter fra lavvandslinien. Om de gjorde det her, er lidt svært at bedømme. Godt en time efter billedet var taget og garnet og fangsten bjærget dukkede fiskerikontrollen op. 

Masser af fjæsing 
Havde fat i fire ørreder og omkring 10 fjæsing. Så flere enlige multer, der dog ikke fouragerede, på det lave vand, som jeg i øvrigt målte til 13 - 14 grader. 

Nåede et godt stykke ud forbi "Sækken" og fiskede sydsiden og "Gammeldybet" på vejen retur. {jcomments on}

 

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers