danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Haledans og ørreder


Udbyhøj -> Stenrevet og retur
120518_udbyhoj
Morgentur med løse skæl og masser af motion i benene! 

Søsatte lidt i fem fra P-pladsen ved Kabelfærgen for at drifte og fiske med den indadgående strøm, som i dag var meget moderat. Havde til gengæld en rimelig frisk vind mod mig, hvilken var ensbetyden med at jeg endnu engang fik rørt benmuskerne på den godt 4 kilometer lange tur. 

På Stenrevet fik jeg hils på en fisker, der også havde været igang fra morgenstunden med både flue og blink, men desværre havde mistet en pæn fisk. 

Fik nydt nogle skiver rugbrød og hvilet benene, inden vandet begyndte at falde og det var tid til turen retur ud mod Udbyhøj. 

Det blev en morgen og formiddag med næsten konstant napperi i fluen (hornfisk) og i "bundter" ørreder i mindre størrelse, der åbenbart stadig følges ad i mindre flokke. 

Fangede og genudsatte 12 ørreder og lidt flere hornfisk. Største ørred var omrking 45 cm. og det tydeligt, at der ikke er mangel på fødeemner i den næringsrige fjord. 

Efter omkring 8 kilometer CO2 frit fiskeri, er det dejligt at komme hjem i lænestolen - måske det bliver til en time på øjet? 

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers