danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault
Randers Fjord, Udbyhøj 
120803_udbyhoj
Eftermiddagen bød på et par byger, men ellers lækkert varmt med sol og rimeligt stille vand! 

Startede med at ro over på sydsiden og fiske med strømmen ud forbi "Sækken". Så spredte multer, også et par rigtigt store, der imidlertid flygtede i en hvirvel når jeg kom for tæt på. Kunne ikke se at multerne var i ædehumør og de var som nævnt også meget spredt. Bemærkede at "Sækken" har ændret karakter og så småt er ved at sande til. Som noget nyt er der kommet et mægtigt område med ålegræs der stort set fylder det meste af "Sækken" og rækker helt ud til sejlrenden. Ser det som et godt tegn! 

Der var masser af småbåde. De fleste dørgede, men et par stykker lå også for anker og fiskede tilsyneladende fladfisk. Så ikke andre fange noget, men det skal de selvfølgelig nok have gjort!

Da vandet vendte og begyndte at stige, krydsede jeg igen fjorden og fiskede langs med sejrenden ind mod Udbyhøj Havn. En rigtig god ørred tog fluen og jeg fik hurtigt rullet løslinen op på hjulet. Kunne mærke det var en stærk fisk da den med nogle hidsige udløb trak 10 - 15 meter line af hulet og satte kursen mod midten af sejlrenden. Ørreden tog nu et par hop og jeg sad tilbage med den trælse følelse af en mistet fisk.... Ærgerligt.  Vurderede ørreden til at være en plus tres centimeters fisk.

Fangede tre mindre ørreder der dog alle var utroligt buttede.

Sluttede ved ottetiden og kan pudse glorien, da jeg i modsætning til alle småbådende der brændte bensin af, kunne se tilbage på syv otte kilometer på to skiver rugbrød og lidt spegepølse og to øl. {jcomments on}

Visit Randers


Bed and breakfast ved Kattegat og indsejling til Randers fjord

Se her (Link)

Randers Fjord, Feriecenter:

Se her (link)

Feriehuse - Udbyhøj, Danmark

Fint hus med god placering til fx en mindre gruppe lystfiskere der ønsker at fiske i Randers Fjord eller på Djursland.

Se her  (link)

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16