danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Tirsdag den 8. oktober 2019.191008 udbyhoj trout

Et par ørreder blev fristet af min flue måtte lige op foran mit kamera for et hurtigt billede..

Randers Fjord, Udbyhøj

Byrådstanker!

Efter et langt byrådsmøde mandag, var det dejligt at være på vandet. Kørte til Udbyhøj Lystbådehavn og søsatte netop som vandet var kommet godt i gang med at falde. Hele morgenen havde det regnet heftigt, men netop som jeg ankom holdt dråberne inde. Det var gråt og diset, men tørt.

Mens jeg drev langs de gode fiskepladser, gik tankerne tilbage på mandagens byrådsmøde. Rigtigt mange sager havde været på dagsordenen, bl.a. skulle vi afgøre om vi  i lighed med vores nabo kommuner, skulle tilslutte kommunen til Visit Aarhus. Der var argumenter for og imod. Jeg valgte at stemme for vel vidende, at Visit Randers i mange år har udført et fremragende arbejde. Tak for det! 

Når min stemme faldt til fordel for Aarhusmodellen skyldes det, at fremtidens turister først og fremmest vil orientere sig efter en app... Ligeledes vil det være det østjydske område med sommerhuse og mange tilbud, man som turist besøger. Håber så at samarbejdet i østjylland bliver frugtbart til gavn for os alle. Bemærk også, at selv om vi ikke længere har Visit Randers i den nuværende form, vil der stadig være turistmedarbejdere beskæftiget i Randers. 

Mindre i tvivl var jeg, da vi skulle stemme om Randers Kommunes Klima, Natur og Miljø politik og om at tilmelde Randers som Giftfri Kommune.

Fiskeriet

Havde snart nogle interesserede ørreder, der fulgte og nappede lidt i fluen. Lidt senere var der fast fisk - en mindre ilter ørred, der bestemt ikke ville i nettet.

Et par ørreder mere måtte have samme tur inden de blev genudsat....

Bestanden presset og i Gudenåens og Fjorden gydevande, kniber det for ørrederne at benytte alle gydepladserne. Tænker at de fisk der bliver genudsat, alt andet lige har en chance for at være med til igen at løfte fiskeriet... 

191008 udbyhoj vadehav

 

 191008 udbyhoj sky boat

 

191008 udbyhoj reef

 

 

Visit Randers


Bed and breakfast ved Kattegat og indsejling til Randers fjord

Se her (Link)

Randers Fjord, Feriecenter:

Se her (link)

Feriehuse - Udbyhøj, Danmark

Fint hus med god placering til fx en mindre gruppe lystfiskere der ønsker at fiske i Randers Fjord eller på Djursland.

Se her  (link)

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16